Συνεργείο & κατάστημα πωλήσεων ΜΟΤΟ STAMATIS | Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Πωλήσεις, Επισκευές | Ποδήλατα, Μοτοσυκλέτες, ATV τετράροδα (γουρούνες)

Όροι και συνθήκες χρήσης

1. Σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης του προϊόντος, ευθύνεται αποκλειστικά η εκάστοτε εταιρία αποστολής (Courier ή ΕΛΤΑ)  και όχι το κατάστημα MOTO STAMATIS. Για τυχών παράπονα σχετικά με την εταιρία αποστολής, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να τα δηλώσετε.

2. Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων αποκλειστικά στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελλατωματικό χαρακτηριστικό. Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος & μόνο εφόσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Για ενημέρωση επιστροφής προϊόντος έπικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς.

3. Σε περίπτωση που θα προκληθεί κάποια μορφής ζημιά στο προϊόν κατά την μεταφορά του από την εταιρεία αποστολής ή κατα την διαδικασία τοποθέτησης/συναρμολόγησης από μέρους σας, το κατάστημα MOTO STAMATIS δεν φέρει καμία ευθύνη.