Συνεργείο & κατάστημα πωλήσεων ΜΟΤΟ STAMATIS | Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Πωλήσεις, Επισκευές | Ποδήλατα, Μοτοσυκλέτες, ATV τετράροδα (γουρούνες)

Συνεργείο | Επισκευές (Service) μοτοσυκλετών, σκούτερ (scooter)Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Συνεργείο | Επισκευές (Service) μοτοσυκλετών, σκούτερ (scooter)
Συνεργείο | Επισκευές (Service) μοτοσυκλετών, σκούτερ (scooter)

Η εταιρεία μας παρέχει ένα σύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευών μοτοσυκλετών, ATV τετράροδων και ποδηλάτων (διαθέτει ζυγοσταθμίσεις, αναλυτές καυσαερίων κλπ.) με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές μεθόδους πλαισιομένα από ένα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Επίσημος συνεργάτης SYM , DAYTONA , MODENAS , KYMCO
Σε μεγάλες επισκευές σας στέλνουμε φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας σας με σκοπό να είστε ενημερωμένοι για την διαδικασία που ακολουθούμε κατά την διάρκεια των εργασιών επιδιόρθωσης.
Η εταιρεία μας είναι συνεργαζόμενο – συμβεβλημένο συνεργείο της ασφαλιστικής εταιρείας Prime Insurance - My Direct έτσι ώστε εάν εμπλακήκατε σε τροχαίο ατύχημα δεν θα καταβάλετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, εκτός από την απαλλαγή της κάλυψης σας.

Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για service-επισκευή της μοτοσυκλέτας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310-902053 ή στο e-mail sales@motostamatis.gr

Υποκατηγορίες